tüzelő és építőanyagkereskedés

A pécsi tűzép, immár 19 éve az Önök szolgálatában.

. . . . . . . . . .

A CARBO-DEPO Bt-t 1999. július 14-én hoztuk létre. Alapításkor vállalkozásunk fő tevékenysége tüzelőanyagok kis- és nagykereskedelme volt. Működésünk során rövid idő alatt elértük, hogy cégünk Pécs és vonzáskörzetében a tüzelőanyag forgalmazás területén meghatározó szerepet tölt be. Az alapítástól 2004. májusáig Pécs, Buzsáki u 22. sz. alatti telephelyen dolgoztunk, amely után költöztünk jelenlegi helyünkre a Mohácsi út 107. alá.
Jelenleg a tüzelőanyag forgalmazás mellett egyre nagyobb teret kap az építőanyagok forgalmazása is. Vásárlóink a lábazattól a tetőcserépig minden építőanyagot egy helyen meg tudnak vásárolni. Falazó anyagokból, tetőcserépből szinte a piacon lévő teljes építőanyag választékból rendelhet nálunk.
Tüzelőanyagból (szén, tűzifa), építőanyagból nálunk kis mennyiséget is vásárolhat, nincs mennyiségi alsó határa a vásárlásnak.
2009. tavaszán a telephelyünk lényegesen bővült. A tüzelőanyagok és építőanyagok mellett a betonüzem is a vevőink rendelkezésére áll. Előzetes megrendelés alapján a kért betonmennyiséget a kért minőségben megkeverjük. Mixeres szállítás és betonpumpa is kérhető. Ezzel a szolgáltatással az építőanyagok területén teljes skálát tudunk nyújtani a vevőinknek.
Az építőipar gyengülése miatt a vevők árérzékenysége nőtt. A tüzelőanyag és építőanyag árversenyben megálljuk a helyünket. Már több éven keresztül a kiadott árajánlataink alapján sok vevő a családi házukhoz szükséges építőanyagot nálunk vásárolja meg.
Üzleti tevékenységünk során kiváló kapcsolatot alakítottunk ki beszállítóinkkal.
Vevőink főleg a lakosság köréből kerülnek ki, de viszonteladóink, kiskereskedelmi partnereink, más építőipari vállalkozások is jelentős forgalmat bonyolítanak le.

Tüzelőanyagok
A tüzelőanyagok forgalmazásában sikerült megtartani régiós vezető szerepünket és új partnerekkel bővíteni viszonteladói hálózatunkat. Kínálatunk minden igényt kielégít: feketeszén, barnaszén és tűzifa beszállításakor törekedünk arra, hogy az elérhető legjobb minőséget kínáljuk vevőinknek.

Telephelyünkön az év minden szakaszában tartunk különböző fajtájú szeneket, kemény tűzifát és fabrikettet.

Építőanyagok
Cégünk építőanyag kínálatában minden építkező megtalálja, ami egy családi ház építéséhez, felújításhoz, illetve bárminemű építőmunka kivitelezéséhez szükséges. Tájékozott munkatársaink mindenben a rendelkezésükre állnak: személyre szabott árajánlatot készítünk, segítséget nyújtunk a szükséges anyagmennyiség kiszámításához. Nálunk mindent egy helyen el tud intézni a lábazattól a tetőcserépig.
Falazó anyagokból, tetőcserépből szinte a piacon lévő teljes építőanyag választékból rendelhet nálunk. Leier betonblokk és kerámia falazó anyagok, Mázai kisméretű és blokktéglák, Ytong falazó elemek nagy választékban állnak vásárlóink rendelkezésére.
Födémrendszer kínálatunkban mind a hagyományos E-gerendás, mind a Leier Mesterfödém betongerendák megtalálhatók.
Azzurro, Mediterrán, Bramac és Tondach tetőcserepek mennyiségi vásárlása esetén egyedi árajánlatot készítünk, kérdezze munkatársainkat!
Fakro és Roto tetőablakokat, valamint Fakro padlásfeljáró lépcsőket is árusítunk megrendelésre, termékcsoporttól függően akár 3 napos szállítási határidővel.
A jó hatásfokú kémény a mai modern házak alapkövetelménye. Éppen ezért kiváló Schiedel és Leier kéményrendszereket kínálunk vevőinknek.
Többféle szigetelőanyagot árusítunk hő-, hang- és vízszigetelés céljára. Az Ursa, a Rockwool  és az Isoline termékeiből mindenki igényeinek megfelelően választhat.
Gipszkarton lapjainkhoz fém profilok és kiegészítők kedvező áron vásárolhatók.
Térburkoló anyagok, térkövek, lábazati kövek széles választékát kínáljuk telephelyünkön, ahol vásárlás előtt meg is tekinthetnek egy mintakertet.

Készbeton
2009. óta telepünkön készbetont is gyártunk. Irodai munkatársaink segítenek vevőinknek kiválasztani a legmegfelelőbb minőséget és a kellő mennyiséget.
Földnedves, illetve mixeres beton rendelése esetén a kiszállítást megszervezzük, betonpumpa is kérhető.

Szóródó anyagok
Nagy kínálattal rendelkezünk szóródó anyagok területén is.
Kiszállítást kis és nagy mennyiségben egyaránt vállalunk.
Szürke és sárga homokot, folyamkavicsot (sódert), cementet, mészhidrátot, Namalt kínálunk minden építkezőnek.
Zúzott követ nagy méretválasztékban árusítunk.
Máriagyűdi és gánti díszítőkövet, valamint mosott kavicsot is találnak telepünkön.

Építési segédanyagok
Sakret ragasztók és fugázók széles kínálatát tartjuk telepünkön. Ezek mellett más segédanyagok is vevőink rendelkezésére állnak. Kőműves segédeszközök is megvásárolhatók telepünkön.
További információért, kérjük, tekintse meg Terméklistánkat, vagy vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!