tüzelő és építőanyagkereskedés

A pécsi tűzép, immár 19 éve az Önök szolgálatában.

Telephelyünket 2009-ben bővítettük, ekkor került hozzánk első betonüzemünk. Akkori Partnereink gyorsan megszerették, hiszen sok betonüzemtől eltérően mi kis mennyiséget is kiadunk.

A jelenlegi keverőüzemet 2018-ban állítottuk munkába, mert régi gépünk elavulttá vált, nem tudta biztosítani a mai minőségi követelményeket. Az aktuális jogszabályi előírásoknak megfelelően az általunk előállított betont bevizsgáltatjuk, a minőségbiztosítási ellenőrzéseken mindig megfelelünk.

A betonüzemben felhasznált sódert és osztályozott anyagokat saját kamionjaink szállítják be. A cement a horvátországi Nasicéből származik, ahova szintén saját kamionnal járunk. Így biztosítani tudjuk, hogy mindig elérhető legyen bármilyen betonminőség, amire megrendelőinknek szüksége lehet. 

Betonüzemünk egyaránt kiszolgál lakossági Vásárlókat és Kivitelezőket. Egyaránt vállaljuk földnedves, mixeres és pumpás frissbeton gyártását és szállítását. Rendelkezünk kis- és közepes méretű billencs teherautókkal, melyek akár 3 m3 földnedves beton szállítását tudjuk vállalni. Mixeres készbeton kiszállítást elsősorban saját autónkkal vállalunk, de nagyobb igény esetén szerződött alvállalkozókkal is dolgozunk. Betonpumpa előzetes egyeztetés alapján szintén kérhető.

A betonrendeléseket kezelő és a szállítást szervező kolléganőnk több éves tapasztalattal rendelkezik e téren. Remek kapcsolatot tart fenn Partnereinkkel és a kiszállítást végző kollégákkal egyaránt.

 

 

 

 

 

 

 

Árajánlatkérés az alábbi űrlap segítségével lehetséges: Földnedves beton vagy Mixeres frissbeton 

További felvilágosításért hívja kolléganőinket a +36-70/395-6831-es telefonszámon, vagy írjon nekünk e-mailt: iroda@carbodepo.hu.

Feltöltés alatt…..